Tuinhuis Culinair

KERST DINER BOX

KERST DINER BOX

Shared dining @Home!!

Voor u ligt ons kerstmenu voor 2020. U schenkt een heerlijk wijntje in voor uw gasten en serveert alvast wat brood met onze heerlijke bruchetta-dipper. In de tussentijd is het enige wat u zelf nog moet doen, de gevarieerde voorgerechtjes te presenteren op een mooie plank of  op borden en de warme gerechten te verwarmen.  Voor de bereidingswijze van de warme gerechten kijkt u op onze website en voilà! Bon appétit!

 

Het kerstmenu is te bestellen vanaf 2 personen. Het voorgerecht is om lekker samen te delen. Bij vier-gangen kun u een keuze maken uit een van onze heerlijke soepen. Daarna kiest u uit een van onze hoofdgerechten. En vervolgens kunt u weer samen genieten van een dessert to share.

 

Shared starters,- en Sweet's hoeft u niet te kiezen maar;  ‘Lekker samen delen’  BESTELLEN

 

Shared starters, u hoeft niet te kiezen, 'lekker samen delen'

 

  • Gepekelde zalm - biet - mierikswortel – ui - citroen - chutney
  • Steak tartaar van Slagerij van Ginhoven - champignon - sjalot - truffel - Parmezaan 
  • Tartaar van rode biet - bbq - mierikswortel – ui – citroen – Gorgonzola – chutney
  • Desembroodje met bruschetta-dipper

'Broodjes 12 min afbakken op 180 graden'

 

Soepen: (vier-gangen diner)

Maak uw keuze voor een soep 

  • Franse uiensoep met Gruyère *toast (vegetarisch)
  • Hollandse garnalenbisque, met garnalen
  • Aardappel -truffelroomsoep (vegetarisch)

Toast met kaas 6-8 min in de oven of 3-4 minuten onder de grill

 

Hoofdgerechten:

Maak uw keuze voor een hoofdgerecht

  • Kabeljauwhaasje – kruidenkorst – roomsaus – salie – pastinaak - linzen
  • Hertenbiefstuk - rode kool - peer - Roseval - portsaus
  • Biologische tournedos – pompoen – spruitjes – bacon – Roseval - peperroomsaus (+4,50)
  • Gnocchi – pastinaak – Pecannoten – botersaus – linzen – rozemarijn (vegetarisch)

Stand van de oven 140 -150 graden

Roseval 25-30 minuten in deoven

Groenten 12-15 minuten in de oven

Kabeljauw 12-15 minuten in de oven of 12 minuten en 3 minuten onder de grill

Tournedos/Hertenbiefstuk 18-22 minuten in de oven voor Rare -medium rara

Tournedos/hertenbiefstuk 24-28 miuten voor meidium - medium well done

Gnocchi: 12-15 minuten in de oven

 

 

Sweet's:

Granddessert van onze patissier ‘de ijskeuken’ u hoeft niet te kiezen, ‘lekker samen delen’

  • Bombe praline: interieur van praline met bittere sinaasappel kers afgewerkt met hazelnoten
  • Bombe chocolade: interieur van melkchocolade gedecoreerd met chocolade parels
  • Kerstmuts: Frambozen bavarois 

 

Prijzen: 3-gangenmenu €36,50 of 4-gangenmenu €39,50 p.p. 

 

Supplement:

  • Hollandse garnalenkroket met saffraan-limoenmayonaise €3,25 p.st.
  • Supplement: ½ Kreeft Thermidor € 12,50
  • Truffelkroketjes(3) en truffelmayonaise € 6,50
  • Bakje bruschetta mayonaise € 2,50
  • 6 luxe petits fours: 2 meringue cheesecake, 2 brownie hazelnoot crunch, 2 mini appeltaartje € 9,75 
  • Kindermenu : tomatenroomsoepje - pizza margheritta - kerstman dessert €15,00

BESTELLEN

 

De gerechten worden geleverd in diverse bakjes en magnetron bestendige bakjes. En kunnen kerstavond tussen 16:00u en 18:00u worden afgehaald en 1e kerstdag tussen 11:00-12:00uur. Heeft u een allergie, meld het ons en wij verzorgen een mooi alternatief.

vanaf 36,50

Terug naar alle arrangementen