ZJUU DE NIEUWE HOTSPOT VAN TILBURG
25 maart 2021
LUNCH EN BORRELBAR
De bouw is volop bezig in het Leijpark en de ondernemers kijken al uit naar het moment
waarop zij de eerste gasten mogen ontvangen. Op de plek waar ooit het welbekende Etenstijd
was gelegen, zal in de zomer van 2021 een nieuwe horecazaak geopend worden.
De ondernemers achter deze nieuwe zaak zijn geen onbekenden in de horecabranche. Zo
staan zij aan het stuur van Tuinhuis Culinair, een goedlopende horecazaak gelegen aan de
Westermarkt in Tilburg. Wie zijn deze ondernemers? Deze ondernemers, met een passie en
voorliefde voor de horeca, zijn Ruben Boset en Sandra Boset van der Sanden. Bij Ruben was
zijn passie voor de horeca al vrij vroeg zichtbaar: “Moeders helpen in de keuken, diverse taartjes
bakken en als ober fungeren op de familiefeestjes. Ook toen ik nog op school zat bleek dat ik
het ontzettend leuk vond om mensen in de watten te leggen”. Sandra ontdekte haar passie
voor de horeca echter wat later, na verschillende bijbaantjes in de horeca en later een
verkeerde beroepskeuze koos zij ervoor naar de Hotelschool te gaan. Na haar avontuur in
Spanje, waar zij zich drie zomerseizoenen in het zweet heeft gewerkt is zij in 1999 terecht
gekomen op de Westermarkt bij Tuinhuis Culinair. “Daar liep ik een jonge god tegen het lijf die
erg goed kon koken, en ja vul de rest maar in...”. Sindsdien vullen Ruben en Sandra elkaar aan
waar nodig, en sinds 2004 zijn zij trotse eigenaar van Tuinhuis Culinair.
Altijd al was daar de ambitie om nog eens een volledig nieuw concept op te zetten. Geduld en
met de komst van Zjuu wordt deze wens volledig vervuld.Ruben en Sandra zijn samen een
geoliede machine. Zo houdt Ruben zich vooral bezig met het zakelijke gedeelte en neemt hij
voor een groot deel de keuken voor zijn rekening. “Sandra ondersteunt de dames en heren op
de vloer, zorgt daar voor de punten op de i en niet geheel onbelangrijk: waarborgt ons
kwaliteitsniveau qua gastvrijheid.” Mensen die Tuinhuis Culinair bezoeken, komen
desalniettemin ook voor Ruben en Sandra. Dat is natuurlijk logisch; hardwerkende
ondernemers met bovenal ontzettend veel passie voor hun werk en gasten. Na al die jaren aan
de Westermarkt is er een goede band opgebouwd met de mensen. Hoe kan het ook anders
als je kwalitatief eten serveert, maar op een eerlijke manier en in een toegankelijke prijsklasse.
Er is niet alleen een goede band opgebouwd met de gasten: “Bij Tuinhuis Culinair leiden wij al
meer dan 18 jaar mensen op in ons mooie vak. Dit heeft er altijd toe geleid dat wij
medewerkers aan ons hebben weten te binden die dus zijn grootgebracht met ‘ons’ horeca
DNA: passie, puur en ambacht!”.
Naast Tuinhuis Culinair, zal het stel in 2021 een nieuwe horecazaak openen in het Leijpark.
Spread the word: Zjuu wordt de nieuwe ontmoetingsplek in het Leijpark. Zeg Ruben en
Sandra, hoe zouden jullie Zjuu omschrijven in eigen woorden? “Zjuu is de ontmoetingsplek in
het Leijpark. Zjuu levert een totaalconcept van bewegen, ontspannen, ontmoeten en genieten.
Laagdrempelig, maar met de kwaliteit en gastvrijheid die de gasten gewend zijn! Dagelijks
kunnen gasten genieten van ontbijt, lunch en borrel(happen). Maar ook andere mensen
ontmoeten door middel van sport en beweging, teambuilding of een vergadering. Bij Zjuu
laten we gasten genieten volgens ons vertrouwde concept: passie, puur en ambacht!”
“Het doel is en blijft voor beide zaken gasten een toffe middag, avond, lunch, borrel en of
feestje te bezorgen. Voor Tuinhuis Culinair ligt de focus van de beleving alleen wat meer op de
ochtend, de lunch en bijna het gehele jaar het terras. Aangevuld met diverse high tea’s en wat
feestjes en partijen bieden we daar de gasten dus ook de mogelijkheid om het restaurant
volledig ter beschikking te hebben. Bij Zjuu zal je ook ‘s ochtends welkom zijn en een heerlijke
lunch kunnen nuttigen. Maar daarnaast gaan we ook meer focussen op de middag en borrel,
bedrijfsborrels, vergaderingen, meetings en eventueel totaal arrangementen. Daarnaast biedt
het park en de directe omgeving ook de mogelijkheid voor gezellige evenementen en
happenings in het weekend tot een uurtje of 22:00.” aldus Ruben en Sandra die niet meer
kunnen wachten om hun nieuwe tent te openen en nog meer mensen te verwennen en
verrassen