Tuinhuis Culinair
  • Liefde voor het vak.
  • Geen kunstmatige smaakversterkers
  • Een bewuste keuze.

Brunch Tilburg

Een brunch in Tilburg is altijd een goed idee. Laat de middag goed van start gaan en ga voor een verlaat uitgebreid ontbijt naar Tuinhuis Culinair toe. Heb je zin in iets hartigs, ben je een zoetekauw of ga je liever voor een sapje? Begin je dag goed en ga voor een heerlijke brunch naar Tuinhuis Culinair in de Westermarkt in Tilburg.

Doe lekker rustig aan en kom voor een brunch naar Tilburg toe

Voor iedereen die van lekker eten houdt, vind je bij ons precies de gerechten waar jij zin in hebt. Schuif lekker aan en laat je culinair onderdompelen in de lekkerste smaken van Brabant. Zin in rijkgevulde tosti’s, traditionele uitsmijters of panini’s die nog lekkerder zijn dan in Italië? Bekijk dan alvast onze menukaart en kies iets lekkers uit dat je tijdens de brunch bij ons in Tilburg kunt eten.

Voor wat voor brunch kom jij langs in Tilburg?

Ben jij een grote eter of heb je aan een heerlijk sapje al genoeg? Kies voor een ontspannen brunch arrangement in Tilburg en geniet. Kom je liever met lekker weer een smoothie drinken? Ga dan lekker zitten op ons terras en krijg alle benodigde vitamines, inclusief vitamine D, binnen. Reserveer je plek en wees zeker van een plaats. Heb je geen tijd om langs te komen, maar wil je wel genieten van onze culinaire traktaties? Dan bestel je gewoon een broodje! Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten en bel naar 013 - 46 34 868.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht


High tea, wine en beer arrangementen Feestje: private dining, receptie, walking diner TC - 360 graden