Tuinhuis Culinair

Nieuwe aangescherpte RIVM regels!

Nieuwe aangescherpte RIVM regels!

07 augustus 2020

We gaan iedereen weer registreren

Lieve gasten van Tuinhuis Culinair,

 

Zoals van de week iedereen heeft kunnen horen tijdens de persconferentie word de horeca wederom verplicht iedereen te registreren op zowel het terras als in het restaurant.

Dit houdt in dat wij u vragen om bij binnenkomst voor op het terras eerst goed uw handen te desinfecteren middels de zeeppomp en even goed naar de tirage op het bord te kijken.

kunt u op alle vragen NEE beantwoorden? geef dit dan aan op het regstratieformulier. U vermeld teven uw naam en uw telefoonnummer of emailadres.

Op deze mannier heeft iedereen gelijk gereserveerd en mag u ons terras en restaurant vrij betreden.

Blijf wel tijdens uw verblijf zoveel mogelijk zitten, houdt 1,5 meter afstand van elkaar en wanneer u niet uit één gezin bestaat neemt u met maximaal 2 personen plaats aan een tafel. anders geldt wederom 1,5 uit elkaar. Dit kunt u makkelijk doen door de tafels op een meter uit elkaar te houden. Zo kunt u toch bij elkaar zitten maar dan wel op gepaste afstand.

Zoals u begrijpt maken wij niet de regels maar worden wij verantwoordelijk gehouden om de regels na te leven. Wij hopen dan ook op uw medewerking en uw begrip.

 

Laten we er nog een gezellige en veilgige zomer van maken!

Terug naar alle berichten