Tuinhuis Culinair
  • Liefde voor het vak.
  • Geen kunstmatige smaakversterkers
  • Een bewuste keuze.

Feestlocatie Tilburg

Als je er deze keer een écht feest van wilt maken, kom je het best naar de gezelligste feestlocatie van Tilburg. Bij Tuinhuis Culinair in Tilburg vind je alle facetten die nodig zijn voor een onvergetelijke middag of avond. Proef de lekkerste hapjes in een knusse setting en vier het leven terwijl je geniet van een oer-Hollands themafeest. Hoe het feest er precies uitziet, is helemaal aan jou. Maak er een fantastische dag van en kom naar de feestlocatie van Tilburg.

In onze feestlocatie in Tilburg is het altijd feest

Wil je een feest geven voor vrienden en familie of heb jij de taak gekregen om een netwerkborrel te organiseren? Een ding is zeker: je kiest voor een veelzijdige feestlocatie in Tilburg. In onze culinaire tempel komen jullie niets te kort doordat het eten op een pure, eerlijke en verrassende manier klaargemaakt wordt. Omdat er voor wel 150 mensen plaats is, kan jij al jouw vrienden, collega’s en zelfs je schoonfamilie uitnodigen. Kom even tot rust op ons overdekt en verwarmd terras en kies voor een feest dat helemaal bij je past.

Reserveer vandaag nog en ben zeker van je feest!

Vul snel ons contactformulier in, vraag de folder ‘Feesten & Partijen’ aan en weet zeker dat jij de feestdag toegewezen krijgt die je in gedachten hebt. Bekijk ons feestaanbod en vier de dag van je leven in onze feestlocatie in Tilburg. Heeft er iemand die je kent binnenkort ook iets te vieren? Schaf dan een cadeaukaart van Tuinhuis Culinair aan en trakteer de andere op een heerlijke lunch bij ons. In het beste geval mag jij misschien zelf wel mee. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 013 - 46 34 868.


Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht


High tea, wine en beer arrangementen Feestje: private dining, receptie, walking diner TC - 360 graden